reliine -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Når alt er gale

Å ha en dårlig dag er vel noe alle har. Hvor alt går deg i mot og du føler du må slite deg gjennom dagen, mens du venter på at den endelig skal bli ferdig. En dag hvor du står opp og før du i det hele tatt har snakket med noen så merker du at du har en dårlig dag. Man går rundt og er sliten og trøtt, men ingenting hjelper fordi du får ikke sove og har egentlig ikke gjort noe den dagen som du kan bli sliten av. Du går rundt å bare venter på den siste dråpen som skal få deg til å bryte sammen, men så skjer det aldri fordi du sliter deg gjennom det. En liten kommentar, sagt på tull kan gå rett inn i hjerte og ødelegge alt, gir deg lyst til å bare springe langt bort og aldri se deg tilbake. Når noen sier noe i mot deg, har du lyst til å rope, skrike og få ut all frustrasjon, men klarer ikke det..
En dag hvor min bestevenninne stopper meg opp på skolen og kan si "Går det bra med deg?" og jeg bryter sammen i gråt, uten grunn og når man skal forklare hva som er galt er det alt, og ingenting.  

 

days

music, cd, and bad image

-Rk

 

 • Jeg vil motivere,inspirere og hjelpe

  Grunnen til at jeg stoppet å blogge var fordi det var tidskrevende og begynte også etterhvert å bli veldig kjedelig. Jeg gikk over til å bruke all tiden jeg hadde brukt på bloggen til å bruke på weheartit. Dette fordi jeg vil motivere og inspirere folk og jeg vil også ha det samme tilbake.

  Nå har det kommet til det punktet hvor å trykke liker på et bilde ikke er nok, jeg får ikke uttrykt følelsene mine nok og trenger å skrive for å få ut tankene mine. Til dags dato har jeg 4560 bilder på weheartit kontoen min, tenk det da 4560 bilder! Har aldri tenkt over dette før nå, 4560 bilder som kunnet blitt gjort om til ord og tanker. Ord og tanker som forhåpentligvis kunnet hjulpet en eller annen der ute. 

  Jeg har tenkt på å starte opp igjen bloggen lenge nå. Bloggen min var ikke så veldig populær, på sitt beste hadde jeg vel rundt 200 lesere per dag, noe som er ingenting sammenlignet med toppbloggerene. Men så lenge jeg kan inspirere og motivere bare et fåtall av mennesker så er det nok for meg.

  Det som fikk meg til å starte opp igjen bloggen min var ei jeg følger på weheartit, som går gjennom en ganske tøff periode og i stede for å vise at jeg bryr meg ved å like et bilde vil jeg skrive og hjelpe denne personen, vise at man ikke er alene.

  Her er utdrag fra wehartit kontoen min (brukernavn; rebeccaoline - skal prøve å få endret dette til reliine), og mange av bildene som kommer til å dukke opp på bloggen blir hentet der i fra. 
  http://weheartit.com/rebeccaoline 

   
  -Rk
 • hits