reliine -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Dåp

Denne helgen har jeg vært hjemme i Ålesund, fordi minste søskenbarnet mitt skulle døpes. Hun fikk navnet Norah og det var en kjempe koselig dåp som stod til alle forventninger. Jeg har ikke så veldig mye mer å skrive om det, så jeg tenkte bare å legge ut litt bildedryss. 

 • Disneyland - Paris

  Nå er det ikke lenge igjen til jeg reiser til Paris og vi skal så klart innom Disneyland. Jeg blir bare borte fire dager så det blir to dager i Paris og to dager i Disneyland. Mamma og Pappa har allerede vært der for sånn 100 år siden, og siden de var så egoistiske å reiste til Disneyland uten unger må de nok reise en gang til nå med unger. Jeg er eldst og jeg vil si jeg er den som gleder meg mest og elsker Disney mest - fordi DISNEY.  

  Noen som har vært der og har tips til hva man absolutt må besøke både i Paris og Disneyland? Alt fra butikker til attraksjoner tas i mot med glede. 

  Bilde hentet fra weheartit

 • 2017 - nytt år, ikke ny meg

  "Min logikk er at om jeg allerede betaler for det, må jeg vel bruke det også"

  Nyttårs fortsetter er teite. Man setter opp en liste med ting man skal gjøre - burde gjøre, for å så ikke klare det. Jeg sparer meg selv skuffelsen ved å ikke klare noen, ved å ikke ha noen. Problem løst, finito. 

  Til tross for dette så skal jeg melde meg inn i treningsenter. Der er 12 mnd binding på uansett, så min logikk er at om jeg allerede betaler for det så må jeg vel bruke det også. Jeg kan løpe i ca 15 min, for å så gi opp. Ikke fordi jeg ikke klarer mer, men fordi jeg rett og slett ikke gidder mer. Dermed har jeg kommet frem til at det beste for meg er å melde meg opp på gruppetimer, hvor jeg må fullføre uansett, som for eksempel spinning - så får vi se hvor lenge det holder. 

  En annen ting jeg skulle prøve på er å holde godteriet kun i helgen, noe jeg strever litt med. Har teknisk sett ikke spist noe, men spiste en pepperkake i går og drakk kakao i dag så tror det teller som godteri.

  Bedre lykke neste uke. Er ikke det fantastisk vel? Man kan starte på nytt hver mandag. What a life! 

  fashion, new year, and pink image

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  (Nb. Har slettet alle innleggene mine bortsett fra de som betyr mye for meg, derfor er neste innlegget som kommer når man blar ned over et innlegg fra juni.)

 • Når kjente og kjære, blir til ukjente

  Ting forandrer seg hele tiden og med tiden forandrer folk seg. 

  "Jeg har alltid tenkt at hele livet mitt ligger i Ålesund, men til mer jeg tenker på det, til mer finner jeg ut at jeg ikke har noe igjen i Ålesund"

  Noe jeg har tenkt over mye i det siste er hvordan mine beste venner i ungdomsskolen, nå har blitt til ukjente og noen av mine bestevenner for bare et år siden har blitt så fjerne at jeg ikke snakker noe med de lenger. Somme dager føler jeg at jeg ikke har igjen noen venner i Ålesund, noe som tar veldig hardt på meg til mer jeg tenker over det.

  Når jeg er ferdig å studere har planen alltid vært å flytte til Ålesund igjen. Jeg har alltid tenkt at hele livet mitt ligger i Ålesund, men til mer jeg tenker på det, til mer finner jeg ut at jeg ikke har noe igjen i Ålesund. (Når det kommer til venner) Det er få jeg har kontakt med og dette er noe som er veldig trist. Om jeg har noen lesere fra 8. klasse til og med 3. videregående klasse har jeg et tips: Ta vare på alle vennene dine, og selv om dere flytter vekk, gjør alt for å holde kontakten. 


  Dette er noe jeg angrer veldig på, og skulle ønske jeg jobbet til hardere for. Samtidig tenker jeg at dette er noe som må fungere begge veier, så kanskje ikke alt ligger på min kappe. Jeg føler selv jeg har prøvd litt å pushet på med en liten sammenkomst med gamle klassen fra ungdomsskolen, og når de først hadde det, ble jeg glemt bort og ble ikke invitert engang, dette er vel noe som har gått mye mer inn på meg enn hva jeg har turt å innrømme oven for meg selv - til tross for at det bare var en feil glipp. Dette er et ømt tema for meg og jeg kjenner jeg får tårer i øyene bare av å skrive det
  - jeg er så patetisk.

  Note: Dette innlegget er ikke skrevet for å få sympati, eller for at folk skal føle seg truffet, det er skrevet fordi dette er min måte å uttrykke meg på for å komme meg over ting. Det må vel være lov å være lei seg noen dager også. 

   

 • Do you have this in pink?

  Jeg kan tørre å påstå at nesten alle jenter har en rosa fase i livet, min vil jeg si kom litt sent. Jeg har et hat/elsk forhold til rosa, hvor jeg da som helt liten ikke likte fargen rosa, rommet mitt var gress grønt og jeg elsket det. Nå når jeg ser tilbake på bilder er det det styggeste jeg noen gang har sett, og når jeg spør mamma hvorfor jeg fikk lov til dette, svarer hun at jeg fikk det jeg ville.

  Rommet mitt deretter var rosa, men det var liksom bare det, rosa tapet.

  Deretter likte jeg ikke rosa i det hele tatt, men nå har det kommet litt tilbake. Har ikke noen rosa kler, men som regel skal det andre være rosa. Har blant annet rosa iPhone, som jeg fikk min kjære til å kjøre ekstra langt for, kun for at jeg ville ha den i rosa.

 • Take Me Away

  Når alt er trist og man sitter inne for å gjøre et forsøk på å lese seg opp på pensum. så blir det ekstra tungt når man ser ut. Liker ikke dette halvveis været som er i bø. Snør om natten, regner om dagen og alt blir glatt,vått og trist. Enten burde vi få mye snø, eller ikke noe i det hele tatt - liker ikke denne mellom tingen. Når alt er mørkt og kaldt er det lite fristende å komme seg ut av sengen. Drømmer meg vekk til syden og varmere strøk.

  beautiful, mallorca, and sun image

   

  summer, drink, and pool image

  beach, sea, and summer image

  ocean, sea, and beach image

  girl, summer, and beach image

  summer, beach, and girl image

  house, pool, and luxury image

  summer, beach, and sun image

   

  summer, ocean, and sun image

  nature, palm, and pink image

   

   

   

   Noen andre som vil reise til sol og varme? 

   

 • Jeg starter alltid på noe

  Jeg starter alltid på noe uten å fullføre, og jeg vet ikke hvorfor. Jeg starter alltid på et blogg innlegg for å så slette det, jeg vet ikke hvorfor det er sånn. Jeg tør liksom ikke trykke på post knappen. Jeg begynner bare å overtenke ting, lese innlegget jeg har skrevet om og om igjen før jeg bestemmer meg for at det var teit og at jeg aldri kan poste det. Livet mitt er ikke så spennende men for en eller annen grunn så leser folk bloggen min med en gang jeg poster noe, noe jeg har vært veldig dårlig til i det siste, tar det tilbake -  ikke i det siste, hele tiden! Men nå setter jeg meg et mål om å poste vertfall annenhver dag så får vi se hvor lenge jeg klarer å holde det.  • Snakke for de som ikke kan snakke for seg selv

  Gjeste innlegg av: Camilla V 

  Hei alle sammen!
  For de som kjenner meg så kommer det nok ikke som et sjokk at mitt innlegg her skal handle om vegetarisme.

   

  Jeg har fått mange spørsmål om hvorfor jeg har blitt vegetarianer, og om jeg virkelig tror at det faktum at jeg som enkeltperson blir vegetarianer faktisk har noe å si i det store bildet. Og så klart, en vegetarianer er bare en liten dråpe i havet. Men tenk så stort det havet er! Vegetarisme er en økende trend verden over. I USA for eksempel, så har etterspørselen av kjøtt sunket betraktelig de siste årene, og resten av verden følger tett etter. For det er jo snakk om tilbud og etterspørsel. Hvis mange nok blir vegetarianere, reduserer jo det etterspørselen etter kjøtt. Det igjen får konsekvenser for hvor mye kjøtt som produseres. Og hvis det produseres mindre kjøtt, så fører det til at færre dyr avles opp til å bli mat, som igjen betyr at færre dyr må lide for vårt behag.

   

  Visste dere forresten at bare i Norge så dreper vi omtrent 80 million dyr fordi folk vil ha kjøtt på tallerkenen sin? Og at 75 million av disse er søte små kyllinger?

   

  Hvorfor er det sånn at det aldri hadde falt oss inn å spise vår egen hund eller katt, men når det gjelder griser og sauer så er det ingen som bryr seg? Mange mener at det er naturens gang at vi spiser dyr, men fakta er at det ikke er nødvendig for menneske å ha kjøtt i kostholdet sitt. Det mange ikke vet er at mennesker faktisk ikke er kjøttetere i det hele tatt, og at vi faktisk kan leve et fint, om ikke bedre liv, med en vegetarisk livsstil.

   

  Mange mener at vi gjør dyrene en tjeneste ved å drepe dem, fordi de lider sånn under oppalingen. Men er virkelig et forkortet liv, et verdig liv å leve? Og er måten vi avslutter livet deres på, en verdig måte å dø på? Mattilsynet skriver det at: ?Avliving av dyr og håndtering i forbindelse med avlivningen skal skje på dyrevelferdsmessig forsvarlig måte?. Men er det dyrevelferdsmessig forsvarlig å kun bedøve en sau før du slakter den? Er det dyrevelferdsmessig forsvarlig å la sauen få være vitne til sin egen død?

   

  Mange mener også at i Norge så er det utrolig bra dyrevelferd på gårdene som avler opp dyr som skal bli mat, og at så lenge dyrene har det bra når de lever, så går det fint. Noen bønder tar utvilsomt godt vare på dyrene sine, og økologisk landbruk sikrer trolig bedre dyrevelferd enn det tradisjonelle industrielle husdyrholdet. Men det er virkelig ikke nok at bare noen gjør det, om ikke alle gjør det. Det er rett og slett naivt å tro at vi kan tilby dyrene gode nok levevilkår så lenge vi er avhengige av å produsere mest mulig kjøtt til en lavest mulig pris.

   

  Spørsmålet er da, er livet innesperret i en bås og i trange binger store deler av året, et liv som er verdt å leve? Svaret er et klart nei. De dyrene som brukes til å produsere kjøtt lever ikke et liv som for dem er verdt å leve. Og den gleden vi mennesker får av å spise kjøtt veier ikke opp for den skaden som påføres dyrene i prosessen med å produsere kjøtt. Det faktum at vi synes kjøtt er godt, og er vandt til å spise det, er ikke et godt nok forsvar på å spise kjøtt.

   

  I tillegg så har vegetarisme så mye mer enn et moralt perspektiv. Det finnes så utrolig mange grunner til å bli vegetarianer, eller i vertfall kutte litt ned på kjøtt. Her er noen grunner som også påvirker oss positivt;

   

  • Å ha en vegetarisk livsstil er miljøvennlig. Det gir mindre utslipp. Spesielt rødt kjøtt er det som er mest miljøskadelig.
   - Det hindrer store deler av avskogingen av regnskogen. Mye av dyreforet som blir brukt i avlingen kommer faktisk fra regnskogen.
   - Det frigjør korn som eller ville ha gått til kjøttproduksjon. I dag brukes en tredjedel av verdens kornlager til å fore opp de 60 milliarder dyra i verden som hvert år ales opp til å produsere kjøtt. Dette kunne vi i stedet ha brukt som en ressurs til den økende mangelen på verdens mat- og naturressurser.
   - Blir brukt mindre vann som ellers hadde gått til kjøttproduksjon. 20 000 liter med vann går med til produksjon av én kilo biff
   - Det er sunnere for deg selv. Det er forsket på og bevist at vegetarianere lever gjennomsnittlig lenger enn andre som spiser kjøtt.
   - Du slipper å bekymre deg for å spise bæsj og få i deg sykdommer fra kjøttet. Kjøtt er proppet full av antibiotika og masse annet dritt. Og forskere finner stadig vekk avføringspartikler i kjøttet.
   - Til sist: det forhindrer dyremishandling.

   Picture

  Jeg håper at denne lille teksten min har fått dere til å tenke litt på hva som faktisk må til for at dere skal få en kjøttbit på tallerkenen i dag. Og jeg håper også at noen av dere faktisk vurderer å snu om til, om ikke heilt, en litt mer vegetarisk livsstil. Ikke bare for dyrene, men for din egen del også. 

   

  Så hva med en nyttårsforsett hvor man kanskje ikke kutter ut alt kjøtt med en gang, men starter med å kutte litt ned på det?

 • Når alt er gale

  Å ha en dårlig dag er vel noe alle har. Hvor alt går deg i mot og du føler du må slite deg gjennom dagen, mens du venter på at den endelig skal bli ferdig. En dag hvor du står opp og før du i det hele tatt har snakket med noen så merker du at du har en dårlig dag. Man går rundt og er sliten og trøtt, men ingenting hjelper fordi du får ikke sove og har egentlig ikke gjort noe den dagen som du kan bli sliten av. Du går rundt å bare venter på den siste dråpen som skal få deg til å bryte sammen, men så skjer det aldri fordi du sliter deg gjennom det. En liten kommentar, sagt på tull kan gå rett inn i hjerte og ødelegge alt, gir deg lyst til å bare springe langt bort og aldri se deg tilbake. Når noen sier noe i mot deg, har du lyst til å rope, skrike og få ut all frustrasjon, men klarer ikke det..
  En dag hvor min bestevenninne stopper meg opp på skolen og kan si "Går det bra med deg?" og jeg bryter sammen i gråt, uten grunn og når man skal forklare hva som er galt er det alt, og ingenting.  

   

  days

  music, cd, and bad image

  -Rk

   

 • Jeg vil motivere,inspirere og hjelpe

  Grunnen til at jeg stoppet å blogge var fordi det var tidskrevende og begynte også etterhvert å bli veldig kjedelig. Jeg gikk over til å bruke all tiden jeg hadde brukt på bloggen til å bruke på weheartit. Dette fordi jeg vil motivere og inspirere folk og jeg vil også ha det samme tilbake.

  Nå har det kommet til det punktet hvor å trykke liker på et bilde ikke er nok, jeg får ikke uttrykt følelsene mine nok og trenger å skrive for å få ut tankene mine. Til dags dato har jeg 4560 bilder på weheartit kontoen min, tenk det da 4560 bilder! Har aldri tenkt over dette før nå, 4560 bilder som kunnet blitt gjort om til ord og tanker. Ord og tanker som forhåpentligvis kunnet hjulpet en eller annen der ute. 

  Jeg har tenkt på å starte opp igjen bloggen lenge nå. Bloggen min var ikke så veldig populær, på sitt beste hadde jeg vel rundt 200 lesere per dag, noe som er ingenting sammenlignet med toppbloggerene. Men så lenge jeg kan inspirere og motivere bare et fåtall av mennesker så er det nok for meg.

  Det som fikk meg til å starte opp igjen bloggen min var ei jeg følger på weheartit, som går gjennom en ganske tøff periode og i stede for å vise at jeg bryr meg ved å like et bilde vil jeg skrive og hjelpe denne personen, vise at man ikke er alene.

  Her er utdrag fra wehartit kontoen min (brukernavn; rebeccaoline - skal prøve å få endret dette til reliine), og mange av bildene som kommer til å dukke opp på bloggen blir hentet der i fra. 
  http://weheartit.com/rebeccaoline 

   
  -Rk
 • hits