2017 - nytt år, ikke ny meg (reliine)
Forside Add meg Om meg Kontakt

2017 - nytt år, ikke ny meg

"Min logikk er at om jeg allerede betaler for det, må jeg vel bruke det også"

Nyttårs fortsetter er teite. Man setter opp en liste med ting man skal gjøre - burde gjøre, for å så ikke klare det. Jeg sparer meg selv skuffelsen ved å ikke klare noen, ved å ikke ha noen. Problem løst, finito. 

Til tross for dette så skal jeg melde meg inn i treningsenter. Der er 12 mnd binding på uansett, så min logikk er at om jeg allerede betaler for det så må jeg vel bruke det også. Jeg kan løpe i ca 15 min, for å så gi opp. Ikke fordi jeg ikke klarer mer, men fordi jeg rett og slett ikke gidder mer. Dermed har jeg kommet frem til at det beste for meg er å melde meg opp på gruppetimer, hvor jeg må fullføre uansett, som for eksempel spinning - så får vi se hvor lenge det holder. 

En annen ting jeg skulle prøve på er å holde godteriet kun i helgen, noe jeg strever litt med. Har teknisk sett ikke spist noe, men spiste en pepperkake i går og drakk kakao i dag så tror det teller som godteri.

Bedre lykke neste uke. Er ikke det fantastisk vel? Man kan starte på nytt hver mandag. What a life! 

fashion, new year, and pink image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Nb. Har slettet alle innleggene mine bortsett fra de som betyr mye for meg, derfor er neste innlegget som kommer når man blar ned over et innlegg fra juni.)
  • Skriv en ny kommentar

    hits